Afdrukken

de praktijk

 

Onze Orthodontistenpraktijk is sinds 1975 in Heemstede gevestigd. Aanvankelijk is de praktijk gestart door Frank de Winter, van 1979-1990 aangevuld met Anna Clara Kettenis-Hyle en daarna kwamen Winnie van Koldam (1990) en Petra Zuurbier (2001) erbij. In 2006 is Frank de Winter gestopt en sinds 1 januari 2008 is de praktijk uitgebreid met Anne Karsten. Per 1 september 2016 is Winnie van Koldam gestopt en is haar praktijk overgenomen door                   Nicoline van der Kaaij. De maatschap Orthodontisten Heemstede betaat nu uit Nicoline van der Kaaij, Anne Karsten en Petra Zuurbier. 


In onze praktijk vinden uitsluitend specialistische orthodontische (beugel-)behandelingen plaats. Patiënten/klanten komen veelal naar ons toe op advies van hun tandarts, maar kunnen ook zonder verwijsbrief een afspraak maken. Wij hanteren geen wachtlijst voor het eerste consult. U kunt uzelf of uw kind rechtstreeks via deze site aanmelden met het aanmeldformulier voor een eerste bezoek, wij nemen dan contact met u op. Uw tandarts kan u informatie geven over de geschikte leeftijd waarop een consult (voor uw kind) kan plaatsvinden. Tijdens het consult zullen wij u adviseren over de eventuele wenselijkheid, of noodzaak van een behandeling, en informeren over de soorten beugels die wij nodig achten en de kosten die aan een behandeling verbonden zijn.

De behandelingen zelf vinden plaats in een open ruimte waarin meerdere patiënten aanwezig zijn. Een eerste consult afspraak en een uitleg van het behandelingsplan vindt plaats in een van onze privé kamers. 
Sinds januari 2008 is de praktijk niet meer gevestigd aan de Johan Wagenaarlaan. Het gebouw aldaar is afgebroken en wij zijn zeer gelukkig met de nieuwe vestigingsplaats in het Spaarne(dag)ziekenhuis in Heemstede. Het is slechts een paar honderd meter verwijderd van onze oude praktijk, het is goed te bereiken en de oppervlakte waarop wij werken is ruimer, zodat wij in een nog prettiger omgeving onze behandelingen te kunnen doen.

Onze praktijk is maandag-donderdag geopend van 8.00-16.30 uur en op vrijdag 8.00-14.30 uur.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 023-303 22 22, maandag, dinsdag en donderdag van 8.30-12.00 en van 13.30-15.00, woensdag en vrijdag van 8.30-12.00
Buiten deze tijden kunt u voor dringende berichten onze voicemail inspreken of een minder dringende vraag via een emailbericht stellen.
Voor het aanmelden van uzelf of een kind voor een eerste consult vragen wij u dit via ons inschrijfformulier op onze website te doen.

indruk van de praktijk...