Afdrukken

uw factuur

 

Vanaf 1 november 2023 zullen wij voor het versturen van onze facturen gebruik maken van Payt. Onze facturen ontvangt u dan per e-mail direct van onze praktijk. Behandelingen die plaats hebben gevonden vóór 1 november 2023 zullen nog wel worden verwerkt door Netpoint Factoring, het kan dus zijn dat u ook na 1 november nog een factuur of e-mail ontvangt van Netpoint.

Waarom wij kiezen voor Payt:
Wij begrijpen dat patiënten hun zorgverlener kiezen op basis van vertrouwen. Persoonlijk contact is hierin onmisbaar. Mede om deze reden versturen wij onze facturen voor behandelingen vanaf 1 november direct vanuit onze eigen praktijk. Hier gebruiken we de software van Payt voor. De software maakt het voor u mogelijk om uw facturen terug te vinden in een persoonlijke online omgeving (hier heeft u geen account voor nodig), eenvoudig uw rekeningen met iDEAL te betalen en te communiceren met onze praktijk wanneer u vragen heeft over uw rekening of een betalingsregeling wilt treffen.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

Op de factuur die u van ons ontvangt staat duidelijk aangegeven welk bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van uw verzekeraar. Heeft u een vraag over de vergoeding van uw zorgverzekeraar? Neem dan direct contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

De werkwijze van onze praktijk

De standaard werkwijze van onze praktijk is dat wij uw behandeling eerst indienen bij uw zorgverzekeraar. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij u in rekening. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Dat kan u doen door gebruik te maken van digitale betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL. Hebben wij nog geen of een oud e-mailadres van u, maar wilt u wel graag uw facturen via de mail ontvangen? Geef uw (gewijzigde) e-mailadres dan z.s.m. aan ons door.

Veilig digitaal

Al uw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor u er op kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met uw gegevens.

Meer informatie over uw rekening, uw online omgeving of over Payt? Bekijk dan de pagina speciaal voor patiënten of neem rechtstreeks contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

Voor behandelingen die plaats hebben gevonden vóór 1 november zie onderstaande: 

Orthodontisten Heemstede te Heemstede besteedt haar administratie uit aan Netpoint Factoring B.V. 

Netpoint Factoring B.V. heeft een speciale website vormgegeven: www.uwdeclaratie.nl. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht met vragen over uw ontvangen declaraties.

Voor de orthodontische behandeling ontvangt u van ons een gespecificeerde declaratie. Waar mogelijk dienen wij uw declaratie eerst in bij de zorgverzekeraar die bij uw zorgverlener bekend is. Wanneer uw verzekeraar direct aan ons kan uitkeren dan ontvangt u alleen een declaratie van het eventueel onverzekerde gedeelte. Wordt alles vergoedt, dan ontvangt u geen declaratie van Netpoint Factoring B.V. maar een melding/afrekening van uw verzekeraar.

Op een aantal manieren kunnen wij u met de verwerking van uw declaraties behulpzaam zijn:

Wij laten uw declaratieverkeer via e-mail laten verlopen. Wij willen het milieu graag ontzien door o.a. de papierstroom te beperken. Daarom hebben wij er voor gekozen zoveel mogelijk digitaal met u te communiceren en u te vragen indien dit niet strikt noodzakelijk is hier geen afdrukken van te maken. Mocht u dit niet willen kunt u dat aangeven aan de praktijk. 

Zodra het e-mailadres waarop u uw declaratie wilt ontvangen bij orthodontisten Heemstede bekend is ontvangt u de digitale declaratie in uw mailbox.

U bent aanvullend verzekerd voor orthodontie of heeft u een machtiging voor bijzondere orthodontie? Dan verloopt alles rechtstreeks via uw verzekering. Een eventuele (rest) declaratie zult u dan ontvangen via uw email. 

Tevens kunt u hier een historisch overzicht van uw declaraties vinden dan wel een nieuw origineel opvragen. Op deze website vindt u ook meer informatie over Netpoint Factoring én alvast de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voor bijzondere vragen of persoonlijk contact kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op nummer: 0416-541 509.

Onze medewerkers zijn graag bereid u verder te helpen.

Met vriendelijke groet,

Netpoint Factoring B.V.