Afdrukken

Uitleg over onze WebApp

De WebApp is een zogenaamde responsive web applicatie. Dat houdt in dat wanneer de WebApp bekeken wordt op een telefoon, de WebApp zich zodanig schaalt, dat het net lijkt alsof je met een normale telefoon app werkt. U kunt de WebApp ook vastpinnen op het telefoonscherm om het nog meer op een normale app te doen lijken.

U heeft een welkomst email van ons ontvangen met een link en een wachtwoord. Via https://mijn.beugel.online kunt u met uw e-mailadres inloggen met het wachtwoord wat u heeft gekregen. U dient daarna het wachtwoord aan te passen.

In deze tijd van Covid-19 vragen wij iedereen zoveel mogelijk onze WebApp te gebruiken en zich daarmee aanwezig te melden in de praktijk. Deze WebApp vervangt onze aanmeldzuilen.

Nu bent u ingelogd en ziet u de verschillende mogelijkheden. Hier kunt u uw, beperkte, gegevens inzien en vindt u de gegevens van onze praktijk.

welkom          patient informatie          informatie praktijk

                             

Tevens kunt u uw controle afspraken maken/wijzigen of een afspraak maken als u een beugelprobleem heeft.

De afspraak voor een beugelprobleem is gepland bij onze assistente voor 15 minuten voor het verhelpen van het beugelprobleem. Omdat wij vooraf niet weten wat het beugelprobleem is, zou er een vervolgafspraak ingepland kunnen worden. Deze afspraak is voor het verhelpen van een beugelprobleem en is geen controle afspraak.

Maken van controle afspraak:

afspraak maken          afspraken          keuze afspraken 

      

Tevens kunt u, als u meerdere kinderen bij ons in behandeling heeft, wisselen tussen uw kinderen in dezelfde WebApp.

kinderen