Afdrukken

nieuws

Januari 2022

Graag brengen wij u op de hoogte dat Koen van Westing onze nieuwe orthodontist is bij onze maatschap Orthodontisten Heemstede. Koen heeft de praktijk van Anne Karsten de afgelopen maanden waargenomen en is dus voor velen een bekend gezicht. Vanaf 1 januari 2022 heeft Koen officieel de praktijk van Anne overgenomen en is hij het derde lid van onze maatschap geworden.

Helaas betekent dit ook dat we met pijn in ons hart afscheid hebben moeten nemen van Anne als lid van onze praktijk. Anne kan en moet zich nu volledig richten op haar revalidatie.

Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst, onze samenwerking én het herstel van Anne.

Petra Zuurbier en Nicoline van der Kaaij

Orthodontisten Heemstede

 

logo diamond

 

Invisalign® is de bijna onzichtbare methode om de tanden recht te zetten en de lach te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd. Met behulp van 3D-beeldvormingstechnologie brengt Invisalign® jouw volledige behandelplan op basis van voorschrift van jouw orthodontist vanaf de beginstand tot aan de gewenste eindstand in beeld. 

Orthodontisten Heemstede is vanwege de ruime ervaring en kennis met Invisalign® Diamond Provider. 

Hierdoor krijgen onze patiënten maar liefst 46% korting op de techniekkosten. 

Wilt u weten of een Invisalign® behandeling iets voor u kan zijn neem dan contact op met onze praktijk. 

 

 

Februari 2021

Wij brengen u op de hoogte dat orthodontist Anne Karsten een ernstig ongeluk heeft gehad, daardoor kan zij de komende tijd niet aanwezig zijn op de praktijk.

De behandelingen zullen de komende periode worden overgenomen door orthodontist Koen van Westing, BIG nummer 99065186602.

Koen heeft in 2006 de opleiding tot tandarts aan het ACTA ( Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam) afgerond. Daarna heeft hij zijn 4- jarige universitaire specialisatie tot orthodontist voltooid (2010)ook aan ACTA.

Sinds 2010 werkt Koen in meerdere praktijken met veel plezier als waarnemend orthodontist. Ook heeft hij bij Anne Karsten waargenomen tijdens haar 2 zwangerschappen en is zeer bekend met onze praktijk en werkwijze.

Verder werkt Koen 1 dag per week bij het ACTA om het orthodontie onderwijs aan de tandheelkundige studenten te verzorgen.

 

Curriculum Vitae

 Ortho EF 04057 website Koen

Koen van Westing

Orthodontist

Opleiding

2000 – 2006 Opleiding tot tandarts aan het ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam)

2006 – 2010 Full-time universitaire specialisatie tot orthodontist aan het ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde te Amsterdam)

Sinds 2010 registratie in het Specialisten Register voor Tandheelkundige Specialisten(RTS)

Sinds 2010 registratie in het BIG Register als tandarts-specialist in de dento-maxillaire orthopaedie (orthodontist) onder nummer: 99065186602

Lidmaatschappen wetenschappelijke verenigingen

Lid van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) met het kwaliteitskeurmerk

Lid van de European Orthodontic Society (EOS) Lid van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde)

 

oktober 2020

 

Heeft u onze WebApp al op uw telefoon?

De WebApp is een zogenaamde responsive web applicatie. Dat houdt in dat wanneer de WebApp bekeken wordt op een telefoon, de WebApp zich zodanig schaalt, dat het net lijkt alsof je met een normale telefoon app werkt. U kunt de WebApp ook vastpinnen op het telefoonscherm om het nog meer op een normale app te doen lijken.

Alle patienten met een email adres hebben een welkomst email van ons ontvangen met een link en een wachtwoord. Via https://mijn.beugel.online kunt u met uw e-mailadres inloggen met het wachtwoord wat u heeft gekregen. U dient daarna het wachtwoord aan te passen.

In deze tijd van Covid-19 vragen wij iedereen zoveel mogelijk onze WebApp te gebruiken en zich daarmee aanwezig te melden in de praktijk. Deze WebApp vervangt onze aanmeldzuilen.

Nu bent u ingelogd en ziet u de verschillende mogelijkheden. Hier kunt u uw, beperkte, gegevens inzien en vindt u de gegevens van onze praktijk.

Klik hier voor meer uitleg over onze WebApp